Feta bröst com

Feta bröst com Andelen fettvävnad i ett bröst kan förutspå risk för bröstcancer. Kvinnor med hög andel fettvävnad i brösten löper mindre risk, enligt en ny studie. Här visar vi hur du undersöker dina bröst i tre enkla steg. Bröstens storlek beror på hur mycket fett de innehåller, inte på antalet bröstkörtlar. Cancer. En knöl eller knuta i bröstet är för det mesta ofarlig men om du upptäcker en sådan förändring kan det vara bra att bli undersökt. På mammografibilden framträder den som vit, till skillnad från fettvävnaden i bröstet som är svart. Bland åriga kvinnor har 20 procent så.

Du kan inte träna dina bröst till en bättre form eftersom de består av fett, men du kan tona musklerna runtomkring. Träning kan dock få brösten. På mammografibilden framträder den som vit, till skillnad från fettvävnaden i bröstet som är svart.

Bland åriga kvinnor har 20 procent så. Här visar vi hur du undersöker dina bröst i tre enkla steg. Bröstens storlek beror på hur mycket fett de innehåller, inte på antalet bröstkörtlar. Cancer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail